Acı haberi sabaha karşı aldılar

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lilere yönelik düzenlenen operasyonda bombanın infilak etmesi sonucu bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Bölgede operasyonlar devam ederken; şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin'in Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Yayınlanma: 21.01.2016 - 08:50
Abone Ol google-news

Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde jandarma ekiplerinin de destek verdiği operasyon sırasında, PKK'lilerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, 2 asker yaralandı.

Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin şehit oldu. Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde görevli olan ve geçici görev için Sur'a geldiği öğrenilen Jandarma Uzman Çavuş Ali Şahin'in şehit haberini baba Mehmet Emin Şahin'e, askeri yetkililer ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin tarafından verildi. Şehit Ali Şahin'in bekar olduğu, 6 çocuklu ailenin de en büyük evladı olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesi Diyarbakır'da düzenlenecek törenin ardından memleketine gönderileceği belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler