Yarım asırlık evleri kül oldu

Antalya'da kömür sobasının devrilmesi sonucu 50 yıldır oturdukları evleri kül olan her ikisi de 75 yaşındaki Mehmet ve Nazik Aykın çiftini komşuları teselli etti.

Yayınlanma: 22.01.2016 - 15:16
Abone Ol google-news

Olay saat 14.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi, 9 Eylül Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet ve Nazik Aykın çiftinin evde olmadığı sırada kömür sobasının devrilmesi sonucu yangın çıktı. Hızla büyüyen alevler tek katlı evi tamamen sardı. Aykın çiftinin evinden duman yükseldiğini görenler itfaiye ve polisi aradı. Cadde trafiğe kapatılırken, olay yerine sevk edilen ekipler yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Alevler nedeniyle çatısı çöken tek katlı ev ve içindeki eşyalar kullanılamaz hale geldi.

'EVDE DOĞAN OĞLUM ŞİMDİ 50 YAŞINDA'

Yangına müdahale etmek istediğini, ancak alevleri söndüremediğini belirten Nazik Aykın "Soba kanepeye çok yakındı. Soba devrilince kanepe tutuşmuş. Burası bizim 50 yıllık evimiz, burada doğan oğlum şimdi 50 yaşında" dedi.

Kent merkezindeki işlerini hallettikten sonra eve dönüşünde itfaiye ekipleriyle karşılaşan Mehmet Aykın ise şok yaşadı. Yakınları tarafından teselli edilen Aykın çifti, itfaiyenin çalışmasını çaresizce izledi. Olay yerinde inceleme yapan polis, Aykın çiftinin ifadesine başvurdu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler