Kardeşinin görüşmesini istemediği berberi öldürdü

Konya'da 33 yaşındaki İsmail T., kardeşinin görüşmesini istemediği 31 yaşındaki berber İsmail Koyuncu'yu 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü. İsmail T. ve yanında bulunan arkadaşı, Aksaray'a kaçmak isterken polis tarafından yakalandı.

Yayınlanma: 27.01.2016 - 12:35
Abone Ol google-news



Olay, dün saat 23.30'da merkez Meram ilçesi Yaylapınar Kaş Mahallesi Yaylapınar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 30 yaşındaki Battal T. ve arkadaşı İsmail Koyuncu, merkez Karatay İlçesi Eski Garaj bölgesindeyken, yanlarına Battal T.'nin ağabeyi İsmail T. ve arkadaşı 43 yaşındaki Arif Ç. geldi. İsmail T., İsmail Koyuncu'ya kardeşi Battal T. ile görüşmesini istemediğini söyledi. Bunun üzerine iki arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından İsmail T., kardeşi Battal T. ve arkadaşı Arif Ç. ile birlikte otomobillerine binip oradan ayrıldı.

İsmail T., kardeşi Battal T.'yi evine bıraktıktan sonra arkadaşı Arif Ç. ile birlikte babasının oturduğu adrese gitti. İsmail T., otomobilinden indiği sırada karşılarına kendilerini takip eden İsmail Koyuncu çıktı. Koyuncu, İsmail T.'ye "Bana nasıl küfür edersin? Siz kimsiniz?" dedi. Bunun üzerine İsmail Koyunca ve İsmail T. arasında yeniden tartışma başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine İsmail T., Koyuncu'yu bıçakladı. Koyuncu, karın bölgesinden aldığı 4 bıçak darbesiyle kanlar içinde kalırken; İsmail T. de kardeşi Battal T. ve ağabeyi İlyas T.'yi telefonla arayıp Koyuncu'yu bıçakladığını söyleyip, arkadaşı Arif Ç. ile birlikte otomobille uzaklaştı.

KARDEŞLERİ GELİP, HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Battal T. ve ağabeyi İlyas T., telefon görüşmesinin ardından olay yerine gelip, kanlar içinde yerde yatan İsmail Koyuncu'yu, kendilerine ait otomobille Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Koyuncu'yu buradaki sağlık görevlilere bırakan ağabey ve kardeş, daha sonra hastaneden kaçtı. Tedavi altına alınan İsmail Koyuncu ise yapılan tüm müdahalalelere rağmen hayatını kaybetti.

KAÇARKEN YAKALANDILAR

Olayı soruşturan Cinayet Büro Amirliğine bağlık ekipler, şüpheliler İsmail T. ve Arif Ç.'nin Aksaray'a kaçacakları bilgisine ulaştı. Şüphelilerin kaçtıkları otomobilin plakasını belirleyen polis, yapılan operasyonla İsmail T. ve Arif Ç.'yi Konya-Aksaray karayolunun 45'nci kilometresinde yakaladı. Gözaltına alınan ve alkollü oldukları öğrenilen şüphelilerin sorguları sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler