Yorgan kavgası kanlı bitti: 1 ölü 1 yaralı

Esenyurt'ta bir inşaat şantiyesinde yorgan yüzünden çıkan kavgada, 1 kişi pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Polis, olaya karışan 2 kişiyi gözaltına aldı. Olayda silah kullanan şüpheli Hasan U. (21), Yorgan paylaşımı yüzünden aramızda kavga çıktı. "Otomobiline doğru koşup silahını almaya çalışırken ben hızlı davrandım. Pişmanım" dedi.

Yayınlanma: 09.03.2016 - 17:19
Abone Ol google-news

Dereboyu Mahallesi'nde, ünlü bir inşaat şirketine ait şantiyede 24 Şubat günü meydana gelen olayda, işçiler arasında yorgan paylaşımı yüzünden kavga çıktı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, aynı yorganı paylaşamayan Hasan U., pompalı tüfekle Hasan Çelimli (32) ile kardeşi İmam Çelimli'ye (28) ateş açtı. Hasan Çelimli kurtarılamadı, kardeşi İmam Çelimli ise yaralandı. Olay sırasında kavgayla ilgileri olmayan 2 kişi de yaralandı.

Polis, olayda kullanılan pompalı tüfek ile olay yeri incelemesi sırasında Hasan Çelimli'nin aracında bulunan pompalı tüfeğe el koydu.

 

 

KATİL ZANLILARI YENİ YAKALANDI

Olaydan sonra kaçan şüphelilerin peşine düşen polis, önceki gün Bahçelievler'de düzenlediği operasyonda, şüpheliler Hasan U. (21) ve Masuk U.'yu (34) gözaltına aldı.
Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan şüphelilerden Hasan U.'nun olayda silahı kullanan kişi olduğu tespit edildi.

Poliste ifade veren Hasan U., Yorgan yüzünden aramızda kavga çıktı. Kavga sırasında Hasan Çelimli otomobiline doğru koştu. Otomobilinde pompalı tüfek olduğunu biliyordum. Bu yüzden ben de aracıma doğru koşup silahımı aldım. O daha otomobiline ulaşamadan ateş etmeye başladım. Bir anlık sinirle yaptım. Şimdi çok pişmanım dedi.
Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler