Sur'da Vali yardımcısı ve Emniyet Müdürü inceleme yaptığı sırada çatışma

Diyarbakır'ın operasyonların tamamlandığı merkez Sur İlçesi'nde bugün Vali Yardımcıları ile Emniyet Müdürü Adnan Taşdan inceleme yaparken, yaklaşık 1 kilometre uzakta güvenlik güçleri arama tarama faaliyeti yaptığı sırada bir eve gizlenen PKK'lilerin silahlı saldırısına uğradı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 4 terörist öldürüldü.

Yayınlanma: 10.03.2016 - 15:56
Abone Ol google-news

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde 2 Aralık günü bazı mahallerde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından bordo bereliler, jandarma ve polis özel harekat timlerinin katıldığı operasyonlar dün sona erdi.

Bugün ilçenin Dört Ayaklı Minare çevresinde Vali Yardımcıları ve Emniyet Müdürü Adnan Taşdan inceleme yaptığı sırada, yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta arama tarama faaliyetini sürdüren güvenlik güçlerine öğle saatlerinde bir eve gizlenen teröristler tarafından otomatik tüfeklerle ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmada ilk belirlemelere göre 4 terörist öldürüldü. 1 teröristin yaralı olarak kaçarak başka bir eve sığındığını tespit edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler