Gülşen'den RTÜK'e isyan: Kadınlık onuruma saldırı

Pop şarkıcısı Gülşen'in 'Dan Dan' isimli şarkısının klibini yayınlayan kanallara RTÜK ceza kesmiş, ceza metninde şarkıcı, '‘telefonla arkadaşlık hizmeti veren kadın'a benzetilmişti. Gülşen, bu sözlere dava açmaya hazırlandığını açıkladı.

Yayınlanma: 29.03.2016 - 11:08
Abone Ol google-news

Şarkıcı Gülşen'in 'Dan Dan' isimli şarkısı için çektiği klibe RTÜK, "Telefonla arkadaşlık hizmeti veren kadınların reklamına benziyor" deyip ceza kesti.

ABD'de şehirlerarası bir yol ile otel odasında çekilen klipte, Gülşen'in "Göğüs dekolteli kırmızı bir mayo ile diz üzeri kırmızı deri çizmeler" giydiği belirtilen RTÜK raporunda, "Kırmızı mayoya benzeyen kıyafetiyle bedenini cesurca sergileyen şarkıcının yatağın üzerinde gösterdiği davranışlar, telefon ile arkadaşlık hizmeti veren kadınların reklam karelerine benzemektedir" yorumu yapıldı.

Kurul, Gülşen'in klibini yayımlayan Kral Pop, NR1, Power Türk ve Dream Türk kanallarına uyarı cezası verdi.



GÜLŞEN: KADINLIK ONURUMA SALDIRI

Raporun basına yansıması üzerine yazılı açıklama yapan Gülşen, “RTÜK’ün raporu kapsamında geçen ifadeler, şahsıma yönelik kabul edilemez derecede çirkin benzetme ve hakaret içermektedir. Kadınlık onuruma ağır bir saldırı gerçekleşmiştir” dedi.

Posta'nın haberine göre şarkıcı, söz konusu ifadelerle ilgili dava açacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler