Erdoğan'dan kalp krizi açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "ABD'de dimdik ayaktayım, kalp krizi geçirdiğimi söylediler. Hakkımda kalp krizi yalanına kadar her şey söylendi" dedi.

Yayınlanma: 04.04.2016 - 16:56
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay'ın Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan'ın gündeminde, ABD gezisinde yaşananlar, hakkındaki "kalp krizi geçirdi" iddiaları, Güneydoğu'da süren operasyonlar ve Suriye vardı...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, DAVUTOĞLU'NU TERSLEDİ

"DİMDİK AYAKTAYIM"

Erdoğan hakkındaki "kalp krizi geçirdi" iddialarına ilişkin şunları söyledi:

"Dimdik ayaktayım, kalp krizi geçirdiğimi söylüyorlar. Böyle garip garip şeyler. Başka bir yerde kendi ülkesine ve milletine karşı böyle büyük nefret duyan, böylesine büyük bir kinle saldıran başka bir kesim var mıdır bilmiyorum"

"ÖNCE KENDİ AYIPLARINI GÖRSÜNLER..."

Bize demokrasiyi insan hakları dersini vermeye kalkanlar, önce kendi ayıplarını görsünler. Birkaç yüzyıl geriye dönüp baktığımızda kimlerin insan haklarından söz etmeye hakkı olduğunu görüyoruz. Biz Türkiye olarak mağdur duruma düşmüş 3 milyon insana kucağımızı açmışken kendilerinde uzak tutmak için çırpınanlar ortada.

"BİZ SİZDEN PARA BEKLEMİYORUZ Kİ..."

Ya biz sizden para beklemiyoruz ki, bu millet kendi yüreğinden gelenlerle bu adımı attı. Biz sarsılmadık, ayaktayız. Biz bugün her alanda büyük bir mücadele içindeyiz, neredeyse tüm terör örgütleri ülkemizi hedef almış durumda. Yanı başımızda insanlık tarihinin en büyük krizi yaşanıyor. Terör örgütü sivilleri kendine kalkan yapmak suretiyle savaş yürütüyor. Bizi eleştirenlerin benzer bir saldırıya maruz kalması halinde başvuracakları yöntemlerle yürütmeye kalksak operasyonlar 1-2 günde biter.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı olarak terörle mücadele konusundaki fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Ülkemize ve milletimize yöneltmiş son silahlar susturuluncaya kadar, son tehdit ortadan kaldırılana kadar buna devam edeceğiz. Değerli kardeşlerim bu konuda en küçük bir müsamamız tereddütümüz, geri adımımız yoktur.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler