Hürriyet manşet haberi için özür diledi: Sehven oldu

Hürriyet manşet haberi için özür diledi: Sehven oldu

14.04.2016 10:51:00
Güncellenme:
Haber Merkezi
Takip Et:
Hürriyet manşet haberi için özür diledi: Sehven oldu

Hürriyet gazetesinde dün yer alan Karaman haberini yapan muhabir Gülden Aydın, "Benden kaynaklanan bu hata nedeniyle okurlar, mağdurlar ve ailelerinden özür dilerim" dedi.

Karaman’da Ensar Vakfı'na ait evlerde kalan 10 çocuğun öğretmenleri M. B. ile ilgili hazırlanan cinsel istismar iddianamesi daha önce medyaya sızmıştı.

Dün Hürriyet Gazetesi'nde Gülden Aydın imzasıyla yayınlanan haberdeki iddianamede, farklılıklar olduğu belirtilmişti.

Haberi yapan Gülden Aydın, bugün okurlarından özür diledi.

Gazetenin internet sitesinden açıklama yapan Aydın, "Hürriyet’te dün yer alan Karaman iddianamesine ilişkin haberimde 'sadece bir çocuğun ifadesinde Ensar Vakfı' geçiyor bilgisine sehven yer verdim. Oysa bu sayı daha fazla. Benden kaynaklanan bu hata nedeniyle okurlar, mağdurlar ve ailelerinden özür dilerim" ifadelerini kullandı.