Sarraf, hipodromda atıyla para basıyor

kazandırdı Atçılık sporuna merakıyla bilinen ve çok sayıda atı olan Rıza Sarraf’ın Dayım Benim isimli İngiliz yarış atı, önceki gün Utku Doğdu adına düzenlenen yarışı birinci bitirerek sahibine 65 bin TL kazandırdı.

Yayınlanma: 27.05.2016 - 04:55
Abone Ol google-news

ABD’li savcı Bharara tarafından kara para aklamak suçuyla tutuklanan İran asıllı iş adamı Rıza Sarraf’ın spora olan merakı gündemdeki yerini korurken sahibi bulunduğu Dayım Benim isimli İngiliz yarış atı, önceki gün Utku Doğdu adına düzenlenen ve ikramiyesi 56 bin 500 TL olan kupalı koşuyu jokeyi Halis Karataş ile kazandı. İkramiyeye yetiştiricilik primini de ilave edersek 65 bin TL Sarraf’ın hesabına aktarıldı.

Rıza Sarraf, atcılık dünyasına 2012 yılında Kitapçı ekürisinden Dutyfree adlı yarış atını 800 bin liraya alarak giriş yapmış ve yüklü bir para harcamıştı. Sarraf, bu atı eşi Ebru Gündeş’e armağan etmişti. Sarraf, Dutyfree’den 2 ay sonra, kendisine 552 bin 800 lira daha kazandıran 2 yaşındaki El Ganador isimli tayı satın aldı. Sarraf, ardından Forget Me Not, Dayım Benim ve Sadio isimli İngiliz taylarını da ekürisine kattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler