Tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı: 26 yaralı

ERZİNCAN'da kontrolden çıkan otomobil, orta refüjü aşarak karşı yönden gelmekte olan kadın tarım işçilerini taşıyan minibüse çarptı. Kazada çoğu tarım işçisi 26 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 20.06.2016 - 11:16
Abone Ol google-news

<video:554198>

 

Kaza bugün saat 07.00 sıralarında Erzincan- Çağlayan karayolunda Terzibaba Mezarlığı yakınlarında meydana geldi. Çağlayan Beldesi yönünden Erzincan'a gelmekte olan Salih Pak'ın kullandığı 06 BK 3033 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, orta refüjü aştı, Otomobil, karşı yönden gelen kadın tarım işçilerini taşıyan Fatih Geçmez yönetimindeki 24 MB 0359 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada minibüs ve otomobilde bulunan 26 kişi yaralandı.

Kazının ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Minibüste bulunan çoğu kadın tarım işçisi 25 kişi ile otomobil sürücüsü ile birlikte 26 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Araştırma Hastanesi Dörtyol Yerleşkesi ve Özel Neon Hastanesinde kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya sebep olan otomobil sürücüsü Salih Pak'ın durumunun ağır olduğu bildirildi. Kazaya karışan araçlar çekici vasıtası ile kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler