Türkiye ağlıyor... Başbakan: Burada bayram havası yaşıyoruz

Türkiye geçtiğimiz salı günü İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden insanların yasını tutarken dün Osman Gazi Köprüsü'nün aşılışında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Burada bayram havası yaşıyoruz" dedi.

Yayınlanma: 30.06.2016 - 20:42
Abone Ol google-news

<video:560636>

Türkiye, 28 Haziran gecesi İstanbul Atatürk Havalimanı'nın dış hatlar terminalinin girişinde, IŞİD üyesi 3 canlı bomba tarafından düzenlenen terör saldırısında ölen insanların yasını tutarken Başbakan Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da Osman Gazi Köprüsü'nün açılışındaydı. Köprünün açılış konuşması için kürsüye çıkan Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen terör saldırısına ve diğer terör saldırılarına verilen en güzel yanıtın Osmangazi Köprüsü olduğunu belirterek, "Bugün burada bayram havası yaşıyoruz" dedi. 

'Teröre karşı en güzel cevap'

Başbakan Binali Yıldırım, teröre pabuç bırakmayacaklarını ifade ederek, "Teröre karşı en güzel cevap işte burada Sayın Cumhurbaşkanım, işte bu dev eserdir en güzel cevap" dedi.

"Teröre cevabımızı daha fazla üreterek, kardeşçe bölüşerek vereceğiz" diyen Yıldırım, Osmangazi Köprüsü'nün sadece bu bölgeyi değil, üzerinden geçen otoyolla birlikte İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa ve İzmir illerini ihya edeceğini söyledi.

Bakanlardan özçekim

Açılıştan sonra ise Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş birlikte özçekim yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler