Pamir için korkunç iddia: Havuza sonradan mı atıldı?

Sarıyer Zekeriyaköy'de dün sabah saatlerinde evinden çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cansız bedenine ulaşılmasının ardından küçük çocuğun havuza öldürüldükten sonra atıldığı öne sürüldü. Bu arada, havuzun bulunduğu villanın aylardır boş olduğu bildirildi.

Yayınlanma: 05.04.2014 - 15:43
Abone Ol google-news

* Fotoğraf, Pamir'in evinin bulunduğu sokaktaki farklı bir havuzdaki aramaya aittir.

Sarıyer'de dün kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik yan villanın havuzunda ölü bulundu. Dün sabahtan beri aranan Pamir'den kötü haber saat 14.40 sıralarında geldi. Yan villanın havuzunu kontrol eden dalgıçlar küçük çocuğun cesediyle karşılaştı. Kötü haber Pamir'in ailesi kadar çalışmalara katılanları yasa boğdu. Küçük çocuğun cesedi havuzdan çıkarılarak bekleyen ambulansa konuldu.

'BU ÇOCUK SONRADAN ATILDI BURAYA...'

Evinin hemen yanındaki villalardan birinin havuzunda cansız bedenine ulaşılan Pamir için çarpıcı bir iddia da ortaya atıldı. Pamir'in yakını olduğu belirtilen bir kişi, küçük çocuğun cansız bedeni havuzdan çıkarılırken, "Bu çocuk sonradan atıldı buraya" diye feryat etti.

İŞTE O ANLAR: PAMİR, HAVUZA SONRADAN MI ATILDI?

MAHALLE SAKİNİ: 5-6 AYDIR BOŞTU

Bu arada, bir mahalle sakini Pamir'in cansız cesedinin bulunduğu havuzun ait olduğu villanın, “Bu ev 5-6 aydır boştu. Kiraya verilmek üzere bekliyordu. Burası Pamir'in oturduğu evin hemen yanı. Çok sıkı aramalar vardı. Akşam herkes aramaya katıldı. Öncelikle en yakın bölgeler didik didik aranmalıydı. Bir de bu havuzlar neden boşaltılmıyor. Bilemiyorum. Çok üzüntülüyüz" dedi

HAVUZ DÜN DE ARANMIŞ!

Kaybolduktan 30 saat sonra ölü olarak bulunan Pamir'in anne ve babası ile arama ekibine katılan gönüllü yurttaşlar, cesedin çıktığı havuzun dün arandığını söylemeleri cinayet iddialarını gündeme getirdi. Bu iddiaların ardından İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da bir açıklama yaptı. Mutlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada Pamir'in bulunduğu havuzun dün de arandığını doğruladı.


VİLLANIN ETRAFI ÇEMBERE ALINDI

Pamir'in bulunduğu evin etrafı kontrol altına alındı. Yetkililer olay yeri inceleme ekipleri havuz ve etrafında araştırma yapıyor. Jandarma villa etrafını çembere aldı. Yetkililer dışında kimse olay yerine yaklaştırılmıyor. Baba Serdar Dikdik ise bu Sabah kurtarma ekiplerine oğlunun ayağında ayakkabı bile olmadığını bu nedenle yakın çevrede aranması gerektiğini söylemiş, "Bu mahalleden çıkacak" demişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler