MHP'de bir istifa daha

MHP Denizli'de, Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Çelik'in ardından bu kez de Honaz İlçe Başkanı Sezgin Arıkan istifasını açıkladı.

Yayınlanma: 03.08.2016 - 15:30
Abone Ol google-news

MHP Honaz İlçe Başkanı Sezgin Arıkan, yazılı açıklama yaparak, MHP Genel Merkezi'nin anti demokratik tutumuna daha fazla katlanamayacağını belirterek istifa ettiğini açıkladı. Genel merkezin hala parti içi iktidarını korumanın peşinde olduğunu ifade eden Arıkan, "Ülkemizin geçirdiği bu zorlu dönemeçte bu kadar memleket meselesi var iken, hala parti içi iktidarlarını korumak adına genel merkezimiz ilçe boyutlarında parti teşkilatlarımızı fesh etmeye devam etmektedir. Genel merkezimizin kendi iktidarlarını koruma adına yaptığı demokratik ve ahlaki olmayan bu girişimleri esefle kınıyorum. Nerde kaldı kardeşliğimiz? Mevcut Genel Merkez, yapımızın ülke geleceği ile ilgili iktidar alternatifi bir duruş sergilemediği kanaatimi taşıdığımdan dolayı teşkilat bünyesinde çalışma şevkim kırılmıştır. Bu sebeple sancaktarlığını yaptığım Honaz İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Birey olarak ömrümün sonuna kadar Türk milliyetçiliğine ve ülkücü camiaya hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

BOZKURT İLÇE BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ

MHP Denizli'de, Merkezefendi ve Honaz ilçe başkanlarının görevlerinden istifa etmesinin ardından bu kez de MHP Bozkurt ilçe Başkanı Meral Kocaman, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yazılı açıklama yapan Kocaman, "MHP Genel Merkezi'nin, demokrasiden uzak, seçimden kaçan davranışları ile ülkücü hareketin ileriye taşınamadığını düşündüğümden, davamızdan ve ülkücü duruşumuzdan vazgeçmeden Bozkurt MHP İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler