Baba kıyıya vurdu, oğlu aranıyor

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde dalgalara kapılan oğlunu kurtarmak isterken boğulan 36 yaşındaki Alim Yıldız’ın cansız bedeni kıyıya vurunca yakınları tarafından çıkartıldı. 6 yaşındaki Mehmet’i ise arama çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma: 24.08.2016 - 13:07
Abone Ol google-news

İstanbul’da oturan 36 yaşındaki Alim Yıldız, denize girmek için ailesi ile Kandıra’nın Kerpe koyuna geldi. Alim Yıldız’ın 6 yaşındaki oğlu Mehmet Ali, kayalıklarda beklediği sırada dalganın vurmasıyla denize düştü. Oğlunun denize düştüğünü gören Alim Yıldız da kurtarmak için dalgaların arasına atladı. Ancak bir süre sonra baba ve oğlu dalgaların arasında kayboldu. İhbar üzerine olay yerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Ekipler akşam saatlerine kadar yaptıkları aramalardan netice alamayınca, havanın kararması üzerine çalışmalara ara verdi. Baba ve oğlunun bulunması için sabah saatlerinde tekrar arama çalışması başlatıldı. Ancak dalgaların fazla olması sebebiyle yine çalışmalara ara verildi.

Saat 10.00 sıralarında arama çalışmaları yeniden başlarken, baba Alim Yıldız’ın cesedi kayalıklara vurdu. Cesedi fark eden yakınları baba Alim Yıldız’ı denizden çıkardı. 6 yaşındaki Mehmet Ali Yıldız’ı arama çalışmaları ise sürüyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon