Lapseki Devlet Hastanesi'nde korkutan yangın

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'ndeki Devlet Hastanesi'nin bodrum katındaki çamaşırhane bölümünde çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yatan hastanın olmadığı iki katlı hastanedeki sağlık çalışanları ve diğer personel tahliye edilerken, alevler itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Yayınlanma: 06.09.2016 - 18:38
Abone Ol google-news

Lapseki Devlet Hastanesi'nin bodrum katındaki çamaşırhane bölümünde bugün saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın kısa sürede büyürken, paniğe neden oldu. İki katlı hastane binasını kısa sürede duman kapladı. Yatan hastanın olmadığı binada, mesainin bitmiş olması nedeniyle ayakta hastanın da olmadığı öğrenildi. Binadadaki doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanları ile görevliler ise tahliye edildi. Yangına iki itfiye aracı ile su sıkılarak müdahale edildi. Söndürme çalışmalarına Lapseki Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait bir arazöz de destek verdi. Yangın yarım satte söndürülürken, binadaki dumanın tahliyesine çalışıldığı bildirildi.

Lapseki Belediye Başkanı AKP'li Eyüp Yılmaz da hastaneye gelerek yangın hakkında bilgi aldı. Yılmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada yangının çamaşırhanede başladığını belirtip, "Önemli olan yaralı ve can kaybının olmaması. Yangın söndürülmüş durumda. Gerekli soruşturma sürüyor" dedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler