Şarkıcı Orhan Ölmez'e bıçaklı saldırı

Şarkıcı Orhan Ölmez, komşuları tarafından evinin önünde darp edilerek bıçaklandı. Orhan Ölmez hastanede tedavi altındayken; şarkıcıyı bıçakla yaralayan 4 zanlı gözaltına alındı.

Yayınlanma: 05.12.2016 - 09:37
Abone Ol google-news

Gürültü yüzünden tartıştığı komşuları tarafından evinin önünde bıçaklanan şarkıcı Orhan Ölmez, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Ölmezi, yaşananları da anlattı. 

Şarkıcı Orhan Ölmez gürültü yüzünden tartıştığı komşuları tarafından darp edilerek bıçaklandı. Halkalı’da bulunan bir sitede yaşayan şarkıcı gürültü çıkardığı gerekçesiyle daha önce de sorun yaşadığı komşularıyla dün akşam saatlerinde tartıştı. Komşularına " Ev taşıyorsanız yardım edeyim" şeklinde uyarıda bulunan Ölmez daha sonra binadan çıkarak otoparka yöneldi. alkollü oldukları iddia edilen 4 komşusu Ölmez’i otoparka kadar takip ederek burada darp etmeye başladı. Yaşanan arbede sırasında Ölmez’i bacağından bıçaklayan şahıslar otoparktan kaçtı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Ölmez’i şarkıcı dostları yalnız bırakmadı. Ünlü müzisyeni hastanede ziyaret eden şarkıcı dostları geçmiş oldun dileklerinde bulundu. 

Ölmez'i bıçaklayan 4 komşusu, Küçükçekmece Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalandı. Zanlılar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

ALİŞAN ZİYARET ETTİ 

Olayı duyar duymaz hastaneye gelerek Ölmez’e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Alişan ise şarkıcı dostundan yaşanan olayı dinledi. Ölmez’le uzun süre sohbet eden Alişan yaşanan olay karşısında şoke olduğunu belirtti.

Ölmez ise şarkıcı dostu Alişan’a yaşananları, “Ben müzisyenim sizin benden rahatsız olmanız lazım. ’Ev taşıyorsanız yardım edeyim’ gibi kelimeleri seçerek konuştum. Arabadan zorla indirildim. Dün akşam saat 19.00 civarında falan oldu. Asıl olay sağ bacakta ama Allah’a şükür hayati değil. Ama 4 kişi tarafından darp edildik” şeklinde anlattı. 

YAŞANANLARI PAYLAŞTI 

Basın mensuplarına yaşanan olayı anlatan Orhan Ölmez, “Bir süredir devam eden bir gürültü durumu vardı. Artık en son ’arkadaşlar biraz daha sesiz olur musunuz? Ev mi taşıyorsunuz? dedim. Sonuç 4 kişinin darbı ve bıçaklanma oldu. Bıçak darbeleri çok hayati organlara gelmemiş. Ben mümkün olduğu kadar kelimeleri seçerek uyarılarda bulunmama rağmen arabamın anahtarını birisi aldı. Yani zorla arabamdan dışarıya çıkarılmaya çalışıldım. Dışarı çık bu çukurun içerisine seni atcağız gibi bir muameleyle karşılaştım. Sonuç bu oldu. 4 kişi tarafından darp edildim ve bıçaklandım. Ama bacakta 4 tane bıçak darbesi sağ bacakta bir tane de sol bacakta olmak üzere böyle bir bıçaklanma durumu oldu. Hayati bir durum söz konusu değilmiş doktorlar gereken her şeyi yaptılar. Bu tarz olaylarla ilgili bu kadar şiddet neden diyeceğimiz durumlarla ilgili ümit ediyorum cezai yaptırımlar fazlasıyla arttırılır” ifadelerini kullandı. 

“YANİ NERESİNDEN BAKARSAK BAKALIM BİZ BU ÇUKURA GİRDİK” 

Ölmez sözlerine, “Daha önce tanımadığım insanalar. Bir hafta önce yine uyarı için üst kata çıktım. Dostane bir şekilde uyardım. Ben sizin alt komşunuzum diye belki bir iletişim yakalanabilir diye gittim. Bununla karşılaştım. Karşı taraf tarafından sözlü taciz tehditkar tavırlar. Birlikte asansörle indik. Bu sırada da devam etti bu olay. Arabama binip gitmekti benim çarem. En güzeli böyle bir şeye bulaşmadan. Fakat vale için gelen arkadaşı benim şoförüm sandılar o arkadaşı darp etmeye çalıştılar. Ben arabama bindim . Arabamın anahtarını birisi aldı. Üzerimdeki şaldan çekiliyorum. Şoför koltuğundayım yanımda yolcu koltuğuna birisi girdi. Yani neresinden bakarsak bakalım biz bu çukura girdik” diye devam etti. 

 

ORHAN ÖLMEZ KİMDİR?

Orhan Ölmez 1 Mayıs 1978 yılında Antalya'nın Manavgat ilçesinde dünyaya geldi. Baba tarafından Sivas / Kangal, anne tarafından Manisa / Turgutlu' ludur. Memur bir baba ve hemşire bir annenin, 2 çocuğundan biridir. Babası meteoroloji müdürü, annesi hemşire olan Orhan Ölmez çocukluğunu, tayinler nedeniyle Anadolu’ nun farklı yerlerinde geçirmiştir. 

1995 – 2000 yılları arasında ‘’Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı’’ nda eğitim gören şarkıcı, üniversite sonrasında, ‘’TRT İzmir Radyosu, Türk Halk Müziği Korosu’’ nda bağlama sanatçısı olarak görev almıştır. 

2003 yılının Mayıs ayında yayınlanan '' SU MİSALİ '' isimli ilk albümünün yakaladığı başarı, şarkıcının uzun yıllar boyunca yapmış olduğu çalışmaların ve edindiği birikimin doğru sonuçlara gebe olduğunu gösterir nitelikte olmuştur. İlk albümle gelen başarılı çıkışın ardından, yaklaşık 2 yıl sonra '' HER ŞEYİN FARKINDAYIM ‘’ isimli albümü ile müzikal kimliğini koruyan ama yeniliklere de açık olduğunu gösteren Orhan Ölmez akıllarda yer etmiştir. 2006 yılında ‘’Kral TV Video Müzik Ödülleri’’ nde ‘’En İyi Fantezi Müzik Erkek Sanatçı’’ ödülüne layık görülmüştür. Orhan Ölmez alanında isim yapmış birçok sanatçıya Söz ve Beste vermiştir. Bunlardan bazıları başta Cengiz Kurtoğlu olmak üzere Nuray HAFİFTAŞ, Özcan Deniz ve Alişan gibi isimlerdir. Sanatçı 2007 yılında ‘’ DAMLA DAMLA ’’ isimli albümünü sevenleriyle buluşturmuştur. ‘’ Damla Damla ‘’ birçok duyguya tercüman olmanın yanı sıra, sözleri ile Su Misali, Özledim, Bana Bırak gibi birçok Orhan Ölmez şarkısının kaderi olan; klasikleşme yolunda görevini başarı ile tamamlamıştır.

2011 yılında, ‘’ Bilmece’’ isimli şarkısıyla çıkış yaptığı, kendi ismini taşıyan yepyeni bir Orhan ÖLMEZ albümü olan ‘’ORHAN ÖLMEZ - 2011’’ adlı çalışmasıyla, müzik severlere tekrar merhaba demiştir. Yayınlanmış olan kliplerinin birçoğunun yönetmeliğini de kendisi yapmış olan şarkıcı, çeşitli festivallere, çekmiş olduğu kısa filmleri ile katılmıştır.

2012 yılında, ilk iki albümünün şarkıları ile birlikte, iki yeni eser olan '' Yazık Yoksun Yanımda '' ve '' Sana İhtiyacım Var '' isimli şarkılarının yer aldığı, 22 adet şarkıdan olşan ‘’2+20’’  isimli albümüyle yeniden, dinleyenlerin beğenisini kazanmıştır.

2014'te Orhan Ölmez, türkülerle dolu, kayıtlarına 2011 yılında başlanmış olan, birbirinden değerli müzisyenlerin eşlik ettiği, eserlerin tüm aranje ve düzenlemelerinin, şarkıcının kendisi tarafından yapıldığı, ‘’ORHAN ÖLMEZ – TÜRKÜ’’ isimli bir türkü albümü ile sevenleriyle buluştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler