48 saatte dört kadın katledildi

Kadın cinayetleri bitmiyor... Türkiye'de son 48 saatte dört kadın daha eşi ya da sevgilileri olduğu iddia edilen erkekler tarafından öldürüldü.

Yayınlanma: 17.01.2017 - 13:17
Abone Ol google-news

Cinayetlerden ilki İstanbul Küçükçekmece'de meydana geldi. Atakent'te oturan Gülizar D. (43) ile birlikte yaşadıkları iddia edilen Nazım D. (35) arasında tartışma çıktı. Bu sırada Nazım D. silahını çekerek Gülizer D. 'ye ateş etti. Karın kalbine isabet eden kurşunla yere yığılırken Nazım D. 112'yi arayıp yardım istedi. Kapıyı açık bırakan Nazım D. aynı silahı kalbine dayayarak intihar girişiminde bulundu.

Gülizer D. olay yerinde yaşamını yitirdi. Nazım D. hastaneye götürülürken "Ben vurdum. Benim hayatımı mahvetti. Tartışınca da küfür etti. O öldüyse ben de öleyim" dediği iddia edildi. Nazım D. ve Gülizar D.'nin ilişkilerinin 1.5 yıldır sürdüğü ve evli olan Nazım D'nin ara sıra Gülizar D'nin evine gittiği öğrenildi.

BARIŞMADI DİYE KURŞUN YAĞDIRDI

Adana'nın Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi'nde 26 yaşındaki Emre A., sevgilisi olduğu öne sürülen kadına barışma isteğini geri çevirdiği gerekçesiyle kurşun yağdırdı. İddiaya göre Emre A., 42 yaşındaki Fatma T. ile konuşmak için evinin önüne gitti. İkili arasında tartışma çıktı, emre A. silahını çekip Fatma T'ye ateş açtı. Fatma T., vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Annesini korumak isteyen Gizem T'nin yüzünü de kurşun sıyırırken saldırgan aynı silahı başına dayayıp tetiğe bastı. Hastaneye kaldırılan Fatma T. dün sabah yaşamını yitirdi. Gizem T. taburcu edilirken durumu ağır olan Emre A'nın tedavisi sürüyor.

SOKAK ORTASINDA KATLİAM

Sivas'ta 5 çocuk annesi bir kadın, sokak ortasında 12 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Polis ekipleri, 12 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen kadının, aynı sokakta oturan 5 çocuk annesi 29 yaşındaki Fadime Yılmaz olduğunu belirledi. Habertürk'ten Müslim Sarıyar ve Kemal Çağlayan'ın haberine göre; evine 10 metre uzaklıkta bulunan bulunan genç kadının kan izlerinden katilden kaçmak istediği ve sürüklendiği anlaşıldı. Fadime Yılmaz'ın eşinin olay saatinde işyerinde olduğu belirlenirken, polis mahallede market işleten F.Y.'yi şüpheli olarak aramaya başladı.

YASAK AŞK İDDİASI... 3 KİŞİ DE YAŞAMINI YİTİRDİ

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde yaşayan 38 yaşındaki M.Ş., karısı 36 yaşındaki M.Ş. ile yasak aşk yaşadığını iddia ettiği 38 yaşındaki S.D.'yi tabancayla öldürdü, ardından aynı silahı başına ateşleyerek yaşamına son verdi. İddialara göre, esnaf olan M. Ş. (38) evinden sabah çıktıktan bir müddet sonra tekrar evine döndü. M.Ş., kapıyı açtıktan sonra eşi Miray Ş. (36) ile ilişkisi olduğu iddia edilen Selahattin D.'yi (38) aynı evde yakaladı. Bunu gören M.Ş., önce eşine ardından da Selahattin D.'ye kurşun yağdırırken, daha sonra aynı silahla intihar etti. Evden gelen silah sesini duyanlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine eve gelen polis S.D.'yi merdivenlerde, M.Ş. ile eşini ise evin içinde yerde kanlar içinde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, S.D.'nin olay yerinde öldüğü belirlendi. Ağır yaralı olan M.Ş. ile kocası M.Ş. ise ambulansla Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan M.Ş. yolda kocası M.Ş. ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Evde inceleme yapan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler