İstanbullular dikkat! Kar geliyor: 3 gün sürecek

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre Salı gününden itibaren yurt genelinde yağışlar etkili olacak. İstanbul dahil birçok ilde kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklıklarının batı kesimlerden başlayarak ciddi oranda düşeceği tahmin ediliyor. Perşembe günü ise kar yağacak.

Yayınlanma: 23.01.2017 - 09:28
Abone Ol google-news

İstanbul'da iki hafta aradan sonra yeniden kar geliyor. Meteoroloji salı gününden itibaren yurt genelinde yeni bir yağışlı sisteme karşı uyardı. Pazartesi günü yurt genelinde yağış beklenmiyor. Sabah ve gece saatlerinde yoğun sis ve pus etkili olacak. Salı günü yurdumuz batı kesimlerden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına giriyor.

PERŞEMBE KAR GELİYOR

Soğuk havayla beraber kar gelecek. Yağışlar kıyı kesimlerde sağanak yağmur şeklinde gerçekleşecek.Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, İstanbul'da çarşamba günü karla karışık yağmur şeklinde etkili olması beklenen yağışlar perşembe günü kara dönüşecek. Kar yağışının pazar gününe kadar etkili olması tahmin ediliyor. Çarşamba günün itibaren yağışlar yurt genelinde etkili olacak. Ankara'da ise çarşamba gününden itibaren yağmaya başlayacak karın cumartesi gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Bazı illerde bugün için beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 4 

İstanbul: Parçalı bulutlu 7

İzmir: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 14

Bursa: Parçalı bulutlu 10

Adana: Az bulutlu 16

Antalya: Az bulutlu 16

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 9

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 9

Erzurum: Az bulutlu -6

Diyarbakır: Az bulutlu 10 



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler