Yandaş Cem Küçük'ten Hürriyet'e tehdit: Tutuklanacaksınız

Yandaş Cem Küçük Hande Fırat'ın Hürriyet'te yer alan "Karargah rahatsız" başlıklı haberi nedeniyle savcıları göreve çağırdı.

Yayınlanma: 25.02.2017 - 15:13
Abone Ol google-news

 

Hürriyet gazetesinde Ankara Temsilcisi Hande Fırat imzalı, askeri kaynakları dayandırılan “Karargah rahatsız” başlığıyla yayımlanan habere yandaş Cem Küçük veryansın etti. TSK’nın ‘rahatsız olduğu iddiaların 7 maddede toplandığı haber için Küçük Hande Fırat ve Aydın Doğan'ın tutuklanması için savcıları göreve çağırdı.


"Bu manşetle beraber Hande Fırat ve Hürriyet intihar etmiştir"
Küçük, Hürriyet'in manşeti ile ilgili olarak tehdit içiren mesajlarını twitter'dan paylaştı. Küçük “Bu manşetle beraber Hande Fırat ve Hürriyet intihar etmiştir. Bunun "Genç subaylar rahatsız" manşetinden hiç farkı yoktur” dedi.


Gazetenin patronu Aydın Doğan için ise, “Aydın Doğan darbeci genlerini terk etmiyor. Bunlar postal sevicilikten vazgeçmez. Rezalet bu, rezalet. Hande Fırat 15 Temmuz'daki tüm kredini bitirdin. Senin darbe karşıtlığın palavraymış. Bu manşetin hesabını vereceksin. Aydın Doğan medyası hala darbeciliğin üssüdür bu ülkede. Genleri darbeci bunların. Düzelmez bunlar. Demokratik bir ülkede böyle bir manşeti atmak düşünülemez bile, Hande Fırat hiç mi utanmadın? TSK başörtüsü kararından karargah rahatsızmış. Haddinizi bilin. Bu milletin emrindesiniz. Hürriyet'in yaptığı darbeci alçaklıktır. TSK ve medyadaki son darbeciyi tutuklayana dek bu milletin darbecilerle mücadelesi sürecek. Teyakkuza devam” ifadelerini kullandı.

Savcıları göreve çağırdı
Küçük, savcıları “Ankara'daki savcılarımıza sesleniyorum.Sivil otoritenin aldığı bir kararla ilgili memurlar aleyhte haber yaptıramaz. Bu TCK'ya göre suçtur”, “Hangi general 'Karargah rahatsız' haberini yaptırmışsa bu suçtur. Sivil hükümete meydan okumaktır. Hande Fırat da suç ortağıdır. Hükümet bir karar alacak ve bir haddini bilmez general 'Karagah Rahatsız' diye manşet attıracak.Suç bu. Savcılarımız gereğini yapacak. Hande Fırat ve Aydın Doğan da bu suçun ortağıdır. Savcılara bu darbeci manşeti kimin attırdığını açıklayacaksınız demokrasi düşmanları. TSK'da sadece FETÖ'cüler darbeci değildir.TSK'da binlerce Talat Aydemir vardır. Bunların hepsi tutuklanacak” paylaşımlarınıyla göreve davet etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon