MİT TIR'ları davası 24 Mayıs'a ertelendi

Gazetemiz eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, Ankara Temsilcimiz Erdem Gül ve CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun mühimmat yüklü MİT TIR’ları haberlerine ilişkin ana dosyadan ayrılmasına hükmedilen “silahlı terör örgütüne üye olmaksızın bilerek ve isteyerek yardım etme' iddiasıyla süren dava Berberoğlu'nun HTS kayıtlarının incelenmesi için 24 Mayıs'a ertelendi.

Yayınlanma: 08.05.2017 - 12:56
Abone Ol google-news

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmaya, Erdem Gül, Enis Berberoğlu, avukatları ile MİT Müsteşarlığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatları katıldı. Dayanışma amacıyla CHP Milletvekilleri Barış Yarkadaş, Sezgin Tanrıkulu, Mahmut Tanal, Özgür Özel, Adnan Erkek, Gürsel Tekin, Erdoğan Toprak, Aykut Erdoğdu, Utku Çakırözer, Hilmi Yarayıcı ve Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü Türkiye Temsilcisi Erol Önderoğlu da adliyeye geldi.

Duruşmada, Berberoğlu'nun avukatı Murat Ergün, dosyada yalnızca müvekkilinin telefon sinyal bilgilerine ilişkin HTS kayıtlarının olduğunu, Dündar'ın hangi milletvekilleri ile görüşme yaptığının tespit edilebilmesi için onun HTS kayıtlarının da dosyaya getirilmesini talep etti. Talebi reddeden heyet, dosyadaki HTS kayıtlarının incelenmesi için süre vererek, duruşmayı 24 Mayıs'a erteledi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler