Milliyet'ten 'kan banyocusu' Sedat Peker'e ''hayırsever iş adamı'' ödülü

Milliyet gazetesi düzenlenen geleneksel 'Şehrin En İyileri Ödül Töreni’nde, 'En hayırsever iş adamı' kategorisinde ödül, Barış Akademisyenlerini 'Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız' diye tehdit eden Sedat Peker'e verildi.

Yayınlanma: 25.05.2017 - 09:57
Abone Ol google-news
<video:747665>

 

Milliyet gazetesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 'Şehrin En İyileri Ödül Töreni’nde bu yıl "En hayırsever iş adamı" ödülü organize suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen Sedat Peker'e verildi.

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri öncesi, AKP ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a Rize'de destek mitingi düzenleyen Peker, "Ne zaman ki bu kadrolar yorgun düşerse, vatandaşın kendini savunma hakkı doğarsa, meşru müdafaa hakkı doğduğu zaman; adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk hepsinin kanlarını akıtacağız." sözlerini sarf etmişti. Peker'in bu sözlerinden bir gün sonra 10 Ekim Ankara Katliamı gerçekleşmişti.

 İsmini "Reis Sedat" olarak değiştiren Peker, barış akademisyenleri için de “Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız" tehdidinde bulunmuştu.

Peker, başkanlık referandumunda 'Evet' kampanyasına "Referandumu yapmamak adına sokaklara çıkan birileri olursa onları sokaklarda bekliyor olacağımızı şimdiden özellikle söylemek isterim" tehdidiyle katılmıştı.

Peker, Avrupa’da “Hayır” mitingi yapanlara da “terörist” diyerek, AB ülkelerine, “Hayata korkusuzca bakanlar ölümden de korkmazlar öğretisiyle yetişen neslimizin Avrupa’nın her noktasında Gezi olaylarından çok daha beter olan şeyleri nasıl yapabileceğimizi, o gün geldiği zaman tam olarak öğrenecekler” demişti.

Yeme-içme, mekan, otel, işletmeci, marka sahibi, iş adamı, şef, ve AVM'lerin bulunduğu 50 farklı kategoride verilen ödüller iki ay süren anket çalışmaları sonucunda belirlendi. 

Sedat Peker’den tehdit: Gezi olaylarından çok daha beterini nasıl yapabileceğimizi öğrenecekler

Yeraltı dünyası 'tavır' aldı: Sedat Peker’den ‘mafyatik’ evet tehdidi

Şehit annesinden Sedat Peker'e çok sert yanıt


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler