Bayramda Bozcaada'ya tatilci akını

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki tatil cenneti Bozcaada'daki konaklama tesisleri, plajlar ve restoranlar, 4 günlük Ramazan Bayramı'nda doldu, taştı.

Yayınlanma: 26.06.2017 - 19:44
Abone Ol google-news

Bayram tatilini fırsat bilip, sahil kenarlarına akın eden tatilci pastasından Bozcaada da payını aldı. Bakir kalmış koyları, dünyaca ünlü Ayazma Plajı, Türk ve Rum mahalleleri, Türk ve Rum konseptindeki restoranları ve Cenevizliler'den kalma kalesiyle bütün güzellikleri bünyesinde barındıran Bozcaada, İstanbullular başta olmak üzere bayram süresince tatilcilerin akınına uğradı.
Bayram süresince ilçe yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Tatilciler akşam restoranlarda yer bulmakta zorlandı. Ayazma Plajı başta olmak üzere bakir kalmış koylarda denize girerek çıkaran tatilciler, akşamları da Türk ve Rum mahallelerinin ara sokaklarındaki her iki kültüre ait konsepteki restoranlarda, ada çevresinde avlanan lezzetli su ürünlerini tadına bakma fırsatı buldu. Bozcaada Belediyesi elektrikli araçlar ile ada merkezindeki yaşlıları, engellileri ve bavul gibi eşyaları ağır olan yolcuları otellerine ve pansiyonlarına ücretsiz taşıdı.


Bozcaada İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bozcaada İlçe Jandarma Komutanlığı, bayram boyunca tatilcilerin huzuru ve güveni için gereken tüm tedbirleri aldıkları belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler