Semih Özakça'nın eşi Esra Özakça: İşimizi, hayatımızı çaldılar

İşe iade talebiyle açlık grevi yapan Semih Özakça'nın kendisi gibi açlık grevinde olan eşi Esra Özakça DW Türkçe'ye konuştu. Esra Özakça amacının KHK ile ihraç edilen eşinin işe iade talebini duyurmak olduğunu söylüyor.

Yayınlanma: 15.07.2017 - 00:01
Abone Ol google-news

İşe iade talebiyle açlık grevi yapan Semih Özakça’nın kendisi gibi açlık grevinde olan eşi Esra Özakça DW Türkçe’ye konuştu. Esra Özakça amacının KHK ile ihraç edilen eşinin işe iade talebini duyurmak olduğunu belirtti. Deutsche Welle Türkçe’de dün yayımlanan haberde 11 Temmuz’da açlık grevinin 50. gününe girdiğini ifade eden Özakça “Ayak ağrılarım çok fazla var. Dişetlerim çekildi biraz. Bir şey içtiğimde diş sinirlerimi hissediyorum” dedi.

En son 10 Temmuz’da eşini cezaevinde ziyaret eden Esra Özakça’ya bu görüşmeden sonra ev hapsi cezası verildi. Dolayısıyla hapis cezası bitene kadar 10 Temmuz, Semih Özakça’yı gördüğü son tarih oldu. Özakça “Geçen yaz bu zamanlar Semih ile Marmaris’te tatildeydik. Şimdi ikimiz de açlık grevindeyiz. Bizden sadece işimizi değil, hayatımızı da çaldılar. O hayatımızı geri istiyoruz. Umuyorum daha fazla uzamaz ve işlerimize sağlıklı bir şekilde döneriz” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler