Fenerbahçe'den transfer bombası... Yıldız futbolcuya 5 milyon avro ödenecek

Siman Kjaer'in satışı için Sevilla ile anlaştıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe PSG'li Ben Arfa'yla her konuda anlaştı. tek pürüz ben Afra'nın PSG'den istediği geçen yılın maaşı

Yayınlanma: 01.08.2017 - 10:10
Abone Ol google-news

Siman Kjaer'in satışı için Sevilla ile anlaştıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın da peşinde olduğu Paris Saint-Germain takımının 10 numarası Ben Afra ile anlaştı..

Milliyet gazetesinin haberine göre, Fransız 10 numarayı ikna etmek için önceki gün Paris'e çıkarma yapan Sarı lacivertli yönetim mutlu sona yaklaştı. Fenerbahçe, 30 yaşındaki futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme üzerinde el sıkıştı. sarı Lacivertli kulüp Ben Afra'ya yıllık 5 milyon avro garanti ücret ödeyecek.

Tek sorun Ben Afra'nın PSG'den alacağı

Ben Arfa kulübü PSG ile arasındaki sorunları çözer çözmez resmen Fenerbahçeli olacak.Yıldız futbolcu PSG'den bu yılki maaşını istiyor. Fransız L'equipe gazetesi, PSG ile Fenerbahçe'nin 1 ay önce anlaşma sağladığını yazdı. fransız kulübünün bu nedenle Türkiye'den gelen diğer teklifleri kabul etmediği belirtiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler