Hayati Yazıcı’dan açıklama yerine hakaret

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, gazetemizin dünkü manşetinde yer alan, oğlunun FETÖ bağlantılı işadamıyla ortaklığına ilişkin haber için twitter üzerinden mesajlar paylaştı.

Yayınlanma: 20.08.2017 - 06:08
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, gazetemizin dünkü manşetinde yer alan, oğlunun FETÖ bağlantılı işadamıyla ortaklığına ilişkin haber için twitter üzerinden mesajlar paylaştı. Yazıcı, “İsmi dışında hiçbir kutsalı olmayan bir gazetenin bugün şahsımı hedef alarak kurguladığı haber tamamen yalandır ve kasıtlı bir iftiradır” dedi.

İşte siyasi ayak

Habere yanıt vermek yerine gazetemize ağır hakaretlerde bulunan Yazıcı, Twitter mesajını şöyle bitirdi: “Güneş balçıkla sıvanmaz. Şahsım üzerinden partimize yönelik yapılan operasyonel gazeteciliğe karşı yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımın bilinmesini isterim.”

Gazetemizin dünkü nüshasında AKP’nin güçlü ismi Hayati Yazıcı’nın oğlunun iş ilişkilerine yer verilmişti. AKP tarafından FETÖ ile mücadelede milat olarak kabul edilen 17-25 Aralık 2013 tarihinden sonra Yazıcı’nın Tanzanya’da katıldığı açılışın fotoğrafı da haberde yer almıştı. Fotoğrafta daha sonra FETÖ ile ilişkili olduğu için görevden alınan ve tutuklanan Rize Valisi Nurullah Çakır da Yazıcı’nın yanında yer alıyor. Hayati Yazıcı’nın oğlu Mustafa Yazıcı, 2014’te işadamı İlhami Yazıcı ile ortak olmuştu. İşadamı İlhami Yazıcı’nın adı FETÖ soruşturmalarında “İstanbul’daki ‘himmet toplantıları’na katılan ilk işadamlarından biri olarak geçmişti. İlhami Yazıcı’nın Rize’de yaptığı yurda da 15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ’ye ait olduğu gerekçesiyle el konulmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler