İş makinesinin altında kalarak ölen işçisini hastaneye götüren patron: Yolda bulduk

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde, tavuk çiftliğinde çalışan Afganistan uyruklu Abdulseddar Abdulkayyum Hudayberdi devrilen iş makinesinin altında kalırken, yaralanan işçiyi yolda bulduklarını söyleyip hastaneye bırakarak giden tavuk çiftliği sahibi ile 2 çalışanı tutuklandı.

Yayınlanma: 22.08.2017 - 11:50
Abone Ol google-news



Olay dün öğleden sonra, Körfez İlçesi Himmetli Mahallesi'nde meydana geldi. Bir tavuk çiftliğinde çalışan Abdulseddar Abdulkayyum Hudayberdi, devrilen iş makinesinin altında kaldı. Ağır yaralanan Hudayberdi, tavuk çiftliği sahibi B.Ç. ile çalışanları A.K. ve Y.S. tarafından araçla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirdi. B.Ç. ve çalışanları, Hudayberdi'yi Derince İlçesi Toylar yol ayrımında yerde yatarken bulduklarını söyleyip, hastaneden ayrıldı. Kaburgaları kırılan, ciğeri patlayan Abdulseddar Abdulkayyum Hudayberdi ameliyata alındı, ancak doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri, Afganistan'daki ağabeyine ulaştığı Hudayberdi'nin bir tavuk çiftliğinde çalıştığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine tavuk çiftliğinin sahibi B.Ç. ile iki çalışanı A.K. ve Y.S. 'Taksirle adam öldürmek' suçlamasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi bugün adliyeye sevk edildi. B.Ç. 'Taksirle ölüme sebebiyet verme', A.K. ile Y.S. ise yalan tanıklık ve delilleri karartmak suçlamasıyla tutuklandı.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler