1000 Motorcu 1000 Çocuk...

Köy okullarında okuyan çocuklara hem öğrenim hayatlarında hem de sosyal hayatlarında yardım etmek adına Fotoğrafçı İlker Kül'ün önderliğinde başlatılan proje 15 Ekim'de tanıtılıyor... Aynı gece proje kapsamında Özge Öztimur da bir konser verecek.

Yayınlanma: 09.09.2017 - 16:09
Abone Ol google-news

"Her şey yıllar önce bir çocuğun gülümsemesi ile başlamıştı. Ağrı Patnos’ta çok zor koşullarda okuyan bir çocuğun gülümsemesiydi. Ayağında patik ve lastik ayakkabısı olmasına ve bizden istediğin bir şey var mı sorusuna ;“burada yanlış yazdığım zaman silecek silgi bulamıyorum, bana silgi alın sadece” diyen çocuğun gülümsemesi. "

 1000 Motorcu 1000 Çocuk projesi, köy okullarında okuyan çocuklara hem öğrenim hayatlarında hem de sosyal hayatlarında onlara yardım etmek adına Fotoğrafçı İlker Kül'ün önderliğinde başlatılmış bir proje.

Motosikletçilere özel 30-40 kareden oluşan bir albüm çekimi ile karşılığında alınan çok cüzi bir bedelle çocuklara yardım malzemesi (bot, mont, kırtasiye malzemesi, çanta, oyuncak, atkı, bere ve eldiven gibi) temin eden ve bu yardımları bizzat motosikletiyle gidip elden teslim eden kocaman bir yüreğin emeğine gelin hep beraber ortak olalım.

Proje kapsamında 15 Ekim 2017 Pazar günü  saat:19:00'da  DOROCK XL Bahçe tanışma yemeği ve 1000 motorcu 1000 çocukprojesinin sunumu yapılacak. Aynı gece 22.00 de  Özge Öztimur konser verecek.

 Projenin Ana Sponsorları :

 Yamaha Motor Tükiye

 Globe Scout

 Ercanlar Kirtasiye

 Ersoy Moto

 Tuna Motosiklet

 Youwatch

 Motosiklet Romorklari

 Ride to Love

 Enduristan

 RidersCleaner

 Şair Sigorta

 İskur

 Provideo

 Anlasana Dolu Lastik

 Garaj Anadolu

 

 Projenin destekcileri:

 Rapi

 Motosuperstore

 Yamaha Riding Academy

 Road Craft Academy

 Motobike Jeans

 Viva Hamak

 

 

 

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler