Aydın'da 2 ev yandı

AYDIN'IN Nazilli İlçesi'nde çıkan yangında 2 ev yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken büyük zarar oluştu.  Yangın, saat 03.00 sıralarında Altıntaş Mahallesi Koca Camii Caddesi'ndeki Asil Soy'a ait 2 katlı evde çıktı. Depo olarak kullanılan evdeki alevleri görenler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye Aydın Büyükşehi

Yayınlanma: 14.10.2017 - 08:06
Abone Ol google-news

 AYDIN'IN Nazilli İlçesi'nde çıkan yangında 2 ev yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken büyük zarar oluştu. 
Yangın, saat 03.00 sıralarında Altıntaş Mahallesi Koca Camii Caddesi'ndeki Asil Soy'a ait 2 katlı evde çıktı. Depo olarak kullanılan evdeki alevleri görenler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne ait 3 itfaiye aracı sevk edildi. Alevler, yine Asil Soy'a ait olan yandaki eve de sıçradı. Söndürme çalışmaları sırasında polis ekipleri de trafiği kapatarak çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Mahalle sakinleri, itfaiye ekiplerinin geç geldiğini öne sürerken alevlerin bu nedenle bitişikteki eve sıçradığını belirterek  tepki gösterdi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler