Kılıçdaroğlu şehit ailesini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'ya geldi. Kestel İlçesi Serme Köyü'nde partililerin karşıladığı Kılıçdaroğlu, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lilerle 10 gün önce girdiği çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Emre Karaaslan'ın ailesine ziyarette bulundu.

Yayınlanma: 11.11.2017 - 13:00
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, temaslarda bulunmak üzere Bursa'ya geldi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Kestel İlçesi Serme Köyü girişinde karşılama yapıldı. Kılıçdaroğlu'nu, CHP milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda partili karşıladı. Kılıçdaroğlu burada, 10 gün önce Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lilerle çıkan çatışmada şehit düşen 24 yaşındaki sözleşmeli Er Emre Karaaslan'ın Kestel ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Basına kapalı olarak ziyaret ardından Kılıçdaroğlu, Kültürpark Altınceylan Tesisleri'nde muhtarlar ile bir araya geldi. Program basına kapalı olarak gerçekleşti.

PATLAMAYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bursa programları kapsamında muhtarlar ile toplantı ardından Gürsu'da, Uludağ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Yunus Aydın'ı ziyaret etti. Basına kapalı ziyarette geçtiğimiz günlerde 5 kişinin öldüğü, 16 kişinin yaralandığı fabrikadaki patlama ile ilgili bilgi alan Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamada bulundu. Patlamada yaşamlarını yitirenler için başsağlığı dileyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Üzücü bir olay. Bugünden sorumlu arama gibi bir düşüncem yok. Firmanın denetlenmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz. Gerekli araştırmaların ardından rapor çıktığında düşüncelerimizi daha net ifade edeceğiz. İnşallah bu tür olaylar bir daha olmaz. Umuyorum ki, insanlar güvenlikli koşullarda çalışırlar, üretirler, emeklerinin karşılığını alırlar ve Türkiye böylece mutlu olur. Bu tür patlamalar bizi son derece üzüyor ve kaygılandırıyor" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler