Nevşin Mengü'den yeni program

CNN Türk Ana Haber sunuculuğu görevinden ayrılan Nevşin Mengü, DW Türkçe'de 'Nevşin Mengü ile Bire Bir' adlı bir program yapacak.

Yayınlanma: 23.11.2017 - 09:32
Abone Ol google-news

<video:871832>

CNN Türk ile yollarını ayıran Nevşin Mengü, DW Türkçe'de program yapacak. Her Salı DW Türkçe'de yayınlanacak olan "Nevşin Mengü ile Bire Bir" ile programının ilk konuğu eski diplomat ve milletvekili Onur Öymen oldu.

Nevşin Mengü: Artık her yer ekran

 Mengü ilk programının başlangıcında "Soruyu soruyoruz yanıtını alıyoruz, lafı dolandırmak yok, laf kalabalığı yok, soruya alakasız cevap vermek yok: Birebir"dedi. Mengü programına davet ettiği konuklarına gündeme dair sorular soracak.

NE OLMUŞTU ?

Erdoğan - Trump görüşmesi ile ilgili canlı yayında “Girdi çıktı 23 dakika” diyen Nevşin Mengü, yayından çekildi. CNN Türk Ana Haber sunuculuğu görevinden alındığı iddia edilen Nevşin Mengü, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Dönücem yakında görüşürüz” demişti. Öte yandan Sözcü yazarı Uğur Dündar da Twitter’dan yaptığı açıklamayla; spiker Nevşin Mengü’nün CNN Türk’ten istifa ettiğini açıklamıştı. Dündar, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli haberci Nevşin Mengü sağlam kişiliğine uygun davranışla CNN Türk’ten istifa etti. Böylece meslek siciline onurlu bir sayfa ekledi…” demişti. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler