Şile'de gece yarısı yangın paniği

Şile'de gece yarısı yangın paniği

15.12.2017 11:59:00
Güncellenme:
DHA
Takip Et:
Şile'de gece yarısı yangın paniği

ŞİLE'de ahşap bir evde saat  03 00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir neden yangın çıktı. Evde bulunanların uyuduğu sırada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Ağva Mahallesi'nin Dikbucaklı mevkiinde çıkan yangını ilk farkeden yandaki komşu oldu. Komşunun haber vermesi üzerine, evde bulunanlar apar topar dışarı çıktı. Yangına ilk olarak Ağva İtfaiyesi ve Gökmaslı köyü gönüllü itfaiyecileri müdahale etti. .Çevrede çok sayıda ahşap ev olmasından dolayı Karacaköy müfrezesi ve Şile Merkez itfaiyesi de olay yerine sevk edildi.Yangın ekiplerin müdahalesiyle saat  07 30 sıralarında söndürüldü. Yangında ölen yada yaralanan olmadı.

Çevrede oturan bazı kişiler tarafından, akli dengesi yerinde olmayan bir kadının evin yanındaki çalılıkları ateşe verdiği,  evdeki yangının da alevlerin sıçramasıı sonucu çıktığı iddia edildi.