Acılı anne çocuklarının tabutunu omuzladı... 'Yavaş olun acıtmayın çocuğumu'

Babaları tarafından öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ile 2 yaşındaki Miray Hira'nın cenazeleri son yolculuğuna uğurlanıyor. "Yavaş olun benim çocuğumu acıtmayın." diyen Anne Dilek Yardım, çocuklarının tabutlarını musalla taşına kadar taşıyarak tabutlara sarılıp uzun süre gözyaşı döktü.

Yayınlanma: 04.01.2018 - 14:22
Abone Ol google-news

<video:898414>

Babaları Ali Yardım tarafından öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ile 2 yaşındaki Miray Hira'nın cenazeleri Sancaktepe'de Yenidoğan'daki Hz Ali Camii'ne getirildi. Çocuklardan birinin cenazesi cenaze aracının arkasına konulurken diğeri de aracın içinde getirildi.

'Beni bu adamdan kurtarın dedim, kimse sesimi duymadı'

"ÇOCUĞUMU ACITMAYIN"

Anne Dilek Yardım, cocuklarının tabutlarını musalla taşına kadar taşıdı. "Yavaş olun benim çocuğumu acıtmayın." diye feryat eden acılı anne tabutlara sarılıp uzun süre gözyaşı döktü.

Çocukların annesi Dilek Yardım musalla taşına koyulan tabutlara sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Yardım, çocuklarının cenaze namazında en önde tek başına saf tuttu. İki çocuğunun yanında getirdiği emziklerini öptü.

 ÇOCUKLARININ TABUTLARINI TAŞIDI

Elif Mina ve Miray Hira'nın cenazeleri öğle vakti camiye getirildi. Çocuklardan birinin cenazesi cenaze aracının arkasına konulurken diğeri de aracın içinde getirildi. Anne Dilek Yardım, çocuklarının tabutlarını musalla taşına kadar taşıdı. Acılı anne tabutlara sarılıp uzun süre gözyaşı döktü. Dilek Yardım kendini teselli etmek isteyen akrabaları ve yakınlarına tepki gösterdi. Kendisini rahat bırakmalarını isteyen acılı anne, "Hepinize yalvardım. Hepinizin kapısına gittim. Hiç biriniz sahip çıkmadınız. Kimse bana yaklaşmasın. Hepinize yalvardım. Sen de sahip çıkmadın bana. Dede olmadın bana" şeklinde bağırdı.

 CENAZE NAMAZLARINI KILDI

Dilek Yardım, cenaze namazında cemaatin en önüne geçerek tek başına saf tuttu. Bu sırada iki çocuğunun yanında getirdiği emziklerini öptü. Çocuklarının cenaze namazını kılan acılı anne musalla taşlarından tek tek alınan tabutlara omuz verdi. Elif Mina'nın tabutu cenaze aracının arkasına konurken, Miray Hira'nın tabutunu acılı anne kucağına aldı. Çocukların cenazeleri Yenidoğan mezarlığına defnedildi.

 VATANDAŞLAR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Maltepe'de cinnet getiren Ali Y. isimli şahıs, kızları Elif ve Hira’yı pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etmişti. İki minik kızın cenazelerinin bulunduğu tabuta Türk bayrağı sarıldı. Acılı anne kızlarının tabutu başında sinir krizi geçirirken, bu durumu gören vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler