First Lady torpili... Yandaş yazar bakan müşaviri yapıldı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a en yakın isimlerden biri olan yandaş Star yazarı Sibel Eraslan Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliği'ne atandı.

Yayınlanma: 25.01.2018 - 07:40
Abone Ol google-news

Evrensel Gazetesi'nin haberine göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a en yakın isimlerden biri olan Star yazarı Sibel Eraslan Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliği'ne atandı.

 Karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Atama, 657 sayılı kanunun 59 ve 60’ıncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2’nci maddesine göre yapıldı.

Ödülünü Emine Erdoğan'ın elinden aldı

Sibel Eraslan Necip Fazıl Ödil Töreni'nde Emine Erdoğan'ın elinden 'Hikaye' ödülünü almıştı.

Sibel Eraslan: Necip Fazıl'ın en büyük eseri Erdoğan

Necip Fazıl Ödil Töreni'nde Emine Erdoğan'ın elinden 'Hikaye' ödülünü alan Sibel Eraslan, konuşmasında Erdoğan'a övgüler yağdırmıştı. 

"Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in çok değişik yönleri anlatıldı ama gençliğe verdiği önem başka bir önem arz ediyor. Her dalda şaheser ortaya koymuş bir büyük sanatçı, bir büyük aksiyon adamı. Necip Fazıl’ın harika şiirleri, romanları, hikayeleri, eleştirileri var. Bu salondaki en güzel eseri, en güzel şiir karşımızda oturuyor; Recep Tayyip Erdoğan. Necip Fazıl Kısakürek’in en güzel eseri sadece Türkiyemiz ve Anadolumuz için değil bütün mazlum coğrafyalarımızın haktan yana sesi olmuş bir cumhurbaşkanımız var. Onunla gururu duyuyoruz."

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler