Erdoğan’dan Gonca Vuslateri’ye dava

Başbakan Erdoğan, Gezi eylemleri sırasında kendisiyle ilgili tweet atan oyuncu Gonca Vuslateri’ne dava açıyor.

Yayınlanma: 15.11.2013 - 16:22
Abone Ol google-news

25 Haziran 2013'de Başbakan Erdoğan'ın canlı yayınlanan grup toplantısı esnasında oyuncu Gonca Vuslateri, Twitter hesabından bir mesaj paylaşmıştı.

Başbakan Erdoğan'ın avukatları Ali Özkaya, Muammer Cemaloğlu ve Burhanettin Sevencan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları'na gönderdiği dilekçede, Gonca Vuslateri'nin konu ile alakalı savunmasının alınmasını ve Twitter hesabının kendisine ait olup olmadığının sorulmasını istedi.

DAVALIK OLAN MESAJLAR

Vuslateri, Başbakan Erdoğan’ın TBMM’de grup konuşmasının televizyonlarda yayınlandığı sırada attığı tweetle sosyal medyanın gündemine oturmuştu.
 
Oyuncu Gonca Vuslateri, Başbakan Erdoğan’ın grup konuşma yaptığı sırada Twitter hesabından “Çıktı gene tipini ….ğim” şeklinde küfür yazdı.
 
Gelen yopun tepkiler üzerine attığı tweeti silen Vuslateri, “İstediğim zaman istediğim şeyi yazarım silerim kötü eleştiri gördüm mü anından spam ederim göğsümü… Benim hesabım benim hakkım… One minute!” diyerek cevap vermişti.
 
Vuslateri, gelen yoğun tepkiler üzerine attığı her iki tweeti de silerken bu sefer de aynı küfrün yer aldığı bir karikatür paylaşmıştı.
 
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler