Perinçek aday olabilecek mi? YSK'nin sistemi çöktü

Cumhurbaşkanı adaylığı için imza verme işlemi devam ederken YSK'nın sisteminde meydana gelen ve 45 dakika süren arıza kuyrukta bekleyen imzacıları kızdırdı.

Yayınlanma: 08.05.2018 - 13:56
Abone Ol google-news

Sabah saat 10.10-10.55 arası Yüksek Seçim Kurulu seçmen bilgi sisteminde, 45 dakikalık bir aksama meydana geldi. Elektriklerin kesilmesinin ardından sitem kilitlendi. YSK yetkilileri problemin tüm Türkiye genelinde yaşandığını ve Türk Telekom'dan kaynaklandığını belirttiler. Bu arızanın giderilmesinin ardından YSK imza sistemi yine çöktü. İmza verme işlemi 13.30 itibarı ile yine durdu.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan ise "Ankara'da Strazburg caddesindeki ilçe seçim kurulu önünde yaptığı açıklamada “Sistemin çöküşünde FETÖ ararız, gladio ararız, Türk Telekom'u uyarıyoruz. Çin ziyaretinden dönen Doğu Perinçek bugün Beşiktaş seçim kuruluna gidip imzasını verecek.  Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı imza sayısı 77 bini aşmışken imza sisteminde yaşanan sorun sonrası seçim kurullarına imza vermeye gelen vatandaşlar büyük tepki gösteriyor" açıklaması yaptı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler