Isparta’da ‘Baba’ stratejisi

İYİ Parti cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, dün Isparta ve Burdur’daydı. Akşener’in alana gelmesinden önce sahneye çıkan İYİ Parti Isparta Milletvekili Nuri Okutan da 2 dönem milletvekilliğini yaptığı şehre veda konuşması yaptı.

Yayınlanma: 23.05.2018 - 23:00
Abone Ol google-news

İYİ Parti’nin Isparta stratejisinin merkezinde şehir ile özdeşleşmiş Süleyman Demirel yer aldı. Demirel’in doktoru ve manevi kızı olarak kabul edilen Aylin Cesur’u Isparta 1. sıradan milletvekili adayı gösteren Akşener, “Demirel’in emanet oylarını geri almaya geldik” diyerek sözlerine başladı. Demirel’e özel bir yer veren Isparta halkı için Cesur’un Demirel’in eski kurmaylarını şehre getirerek seçim kampanyasına güç katmayı amaçladığı öğrenildi. 300 bine yakın seçmenin bulunduğu Isparta’da en az 2 vekil çıkarmayı amaçlayan İYİ Parti’nin oy hedefinin de 100 bin bandında olduğu belirtildi.

Okutan veda etti

Akşener’in alana gelmesinden önce sahneye çıkan İYİ Parti Isparta Milletvekili Nuri Okutan da 2 dönem milletvekilliğini yaptığı şehre veda konuşması yaptı. Halktan helallik isteyen Okutan, İYİ Parti ile mücadeleye devam edeceğini vurguladı. Millevekili adaylık başvurusunda bulunmayan Okutan’ın İYİ Parti Genel Merkezi’nde Akşener’e yakın ekiple çalışmalarına devam edeceği, kendisine Isparta veya Ankara vekilliği önerilmesine karşın 2 dönem vekillik yaptığını belirterek teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

DP lideriyle geldi

Mitinge yaklaşık 1 saat geç başlayan Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile alana geldi. Akşener miting sonunda ise DP lideri Uysal ve 1. sıra adayı Aylin Cesur ile diğer adayları sahneye davet ederek “güneş yandığında ampuller söner” dedi.

Akşener, Isparta mitinginin ardından DP lideri Uysal ve partililerle İslamköy’e geçerek Süleyman Demirel’in halen inşaatı devam eden anıt mezarı önünde bir süre dua etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler