Antalya'da buluşacaklar

'IT's my Life' adlı şarkısıyla 90'lı yıllara damgasını vuran Dr. Alban, Antalya'daki Dosso Dossi Fashion Show'da Brezilyalı top model Alessandra Ambrossio ile aynı podyumu paylaşacak.

Yayınlanma: 27.11.2014 - 10:10
Abone Ol google-news



Her yıl dünyanın en ünlü top modellerini ağırlayan Dosso Dossi Fashion Show, bu kez iki efsaneyi aynı podyumda buluşturuyor. 2 Aralık'ta Londra'da Victoria's Secret defilesinde milyon dolarlık dansöz giysisiyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Alessandra Ambrossio, hemen ardından Antalya'ya gelecek.

9 Ocak'ta Dosso Dossi Fashion Show'da baş manken olarak defileye çıkacak top modele, ünlü şarkıcı Dr. Alban eşlik edecek. 'It's My Life' adlı şarkısıyla 90'lı yıllarda fırtına gibi esen ve müzik kariyerine Moskova'da devam eden Dr. Alban, defile günü Alessandra Ambrossio ile aynı podyumu paylaşacak. Defilede sahne alacak Dr. Alban, unutulmaz şarkısıyla büyük bir şova imza atacak.

2015 ilkbahar-yaz kreasyonlarından oluşan 4 ayrı markanın ürünlerini sergileyecek olan Alessandra Ambrossio, aynı akşam düzenlenecek ve bir gelenek haline gelen 'after party'e de katılacak. Rap ve hip hop müziğin ünlü ismi Nijeryalı Dr. Alban ise çoğunluğu yabancı olan yaklaşık 5 bin hayranına konser verecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler