‘Yönetici sorumluluk’ için yeni paket sundu

Anadolu Sigorta’nın, “Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yöneticilerin Sorumluluk Sigortası” ürünü ile, bu kişilerin görevlerini yerine getirirken yapabilecekleri hata veya ihmaller sebebi ile oluşan sorumluluk zararlarını çok uygun primlerle teminat altına aldığı açıklandı. Zarara uğrayan tarafların tazminat talepleri ve bu taleplere karşı yapılacak savunmaya ilişkin hukuki masraflar da yine ürün kapsamında karşılanıyor.

Yayınlanma: 17.03.2020 - 06:00
‘Yönetici sorumluluk’ için yeni paket sundu
Abone Ol google-news

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez şunları anlattı: “Yönetim kurulu üyeleri ve yöneticiler oldukça büyük riskler üstleniyor. Hatalı yönetsel kararlar doğrudan şirketlerin kâr kaybına yol açabiliyor, daha da önemlisi özellikle halka açık şirketlerde geri dönüşü çok zor olan itibar kaybı ile karşı karşıya kalınabiliyor. Bu çerçevede yönetim kurulu ve yöneticilerin üstlendikleri bu risklerden doğan sorumluluklarını güvence altına alan ürünümüz, özellikle küçük ve orta ölçekli şirketlere çok uygun primlerle önemli bir güvence sağlıyor.”

SEKTÖRDEN

- Aksigorta’nın, A.C.E Awards’ta “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti - Elementer Sigorta A Kategorisi”nde “Gold” ödülünün sahibi olduğu açıklandı.

- Ahmet Ali Bugay, Euler Hermes Türkiye Ofisi Üst Yöneticisi (CEO) oldu. Bu görevi yürüten Özlem Özüner ise şirketin İngiltere ile İrlanda Pazarlama ve Dağıtım Kanalları Direktörü olarak atandı.

- Seda Hacıoğlu, Aegon Türkiye’de finanstan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Hacıoğlu, en son Ergo Türkiye’de çalışıyordu.

- Katılım Emeklilik sağlık ürünlerini “Katılım Sağlık” markası altında topladı. Genel Müdür Ayhan Sincek, “Türkiye’nin ilk ve tek katılım esaslı özel sağlık sigortasını hayata geçirdik” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler