Beşiktaş - Göztepe maçında Emine Bulut için sessiz protesto

Abone Ol google-news

Beşiktaş Kulübü, Emine Bulut cinayetine dikkat çekmek için taraftarlarından maç başladığında 1 dakika sessiz kalmaları yönünde çağrıda bulundu. Cuma akşamı oynanan Beşiktaş-Göztepe karşılaşması öncesi her iki takımın oyuncuları ve taraftarları maça 1 dakika sessiz kalarak Emine Bulut cinayetine dikkat çekti.

24 Ağustos 2019 Cumartesi, 10:29

Beşiktaş ile Göztepe arasında oynanan maçta, eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut unutulmadı. Beşiktaş ve Göztepeli oyuncular ile maçın hakem üçlüsü, alınan karardan dolayı sahaya siyah pankartla çıktı.  Başlama düdüğü öncesi Bulut için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Tribünler de sessiz kalarak  protesto etti. Her iki takımın taraftarları Emine Bulut cinayetine  tepki gösterdi. 

Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte stadyumda 1 dakika boyunca tezahürat yapılmadı. 1 dakikalık sessiz protestonun ardından Beşiktaş ve Göztepe taraftarları 'kadına kalkan eller kırılsın' şeklinde tempo tuttu. Beşiktaş tribünlerinde Emine Bulut isminin yazılı olduğu 'Anne lütfen ölme' pankartı dikkat çekti.