Metrobüste koltuk kavgası

Abone Ol google-news

İstanbul'da her gün farklı bir kavganın yaşandığı toplu taşıma aracı metrobüste , bu kez iki kadının ilginç kavgasına şahitlik etti.

29 Temmuz 2018 Pazar, 12:40

İstanbul'da her gün farklı bir kavganın yaşandığı toplu taşıma aracı metrobüste , bu kez iki kadının ilginç kavgasına şahitlik etti. Koltuk için tartışan kadınlardan biri diğerinin kucağına oturmak isteyince görüntü sosyal medyada hızla yayıldı.

Taraflardan biri konuştu: "Ayağın sakat olabilir beni ilgilendirmez"  dedi

 

Metrobüste yaşanan kavganın ardından sosyal medyada yayılan görüntünün kesilmiş olduğunu ifade eden kadın,"Ayağımda problemim var. Çok fazla fiziksel güç uygulamamam lazım. Her gün uzun süre metrobüs bekliyorum, oturmak için. Uzun süre bekledikten sonra bindiğim bir metrobüstü. Tam oturmak istiyorken, birinin altımda oturduğunu gördüm. Kalkması gerektiğini söylediğimde "Poponuz daha yere değmedi" dedi bana kadın. Aksadığımı gördü. Buna rağmen devam etti. Başkası bana yer vermek istedi, ben hakkım olan yere oturmak istedim sadece." diye konuştu. Ayaktaki kadın, konuyla ilgili savcılığa başvuracağını da sözlerine ekledi.