Karşıyaka Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (KARSAV) ile Karşıyaka’daki sivil toplum kuruluşları Mavişehir’de TOKİ tarafından satışı gerçekleştirilen kamu arazisindeki nöbete destek olmak için 60 kişi zeybek gösterisi yaptı.
NE OLMUŞTU?
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde TOKİ tarafından satılığa çıkarılan ve bir bölümü denizin içinde kalan rekreasyon ve açık spor alanlarının alanların satışı yapılmıştı. iki alanın toplamda 112 milyon TL’ye ismi açıklanmayan şirketlere satıldığı ortaya çıkmıştı.
Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ahmet Diker’in organize ettiği etkinliğe Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.
Tugay konuşmasında şunları kaydetti: “Sizlere başta Ahmet Diker olmak üzere, KARSAV ve bütün sivil toplum kuruluşlarına ayrı ayrı teşekkür ederim. Böyle bir kentin Belediye Başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Yaşasın Karşıyaka yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.”
Etkinliğin yapılmasına öncülük eden meclis üyesi Ahmet Diker ise “ Bu arsa Karşıyaka’nındır, öyle kalacak” ifadelerini kullandı.
Gösterinin sonunda konuşan Cemil Tugay verdikleri destek için tüm katılımcılara teşekkür etti.