Michelin yıldızlı şeften şeker kullanmadan tatlı yapmanın sırları
Michelin yıldızlı Fransız şef, şeker kullanmadan tatlı yemekler hazırlayabiliyor.
Dünyanın en iyi tatlı hamur işi ustası seçilen Michelin yıldızlı Fransız şef Sebastien Vauxion, yemeklerinde sebzelerin doğal şekerlerini kullanarak ortaya koyduğu tariflerle yeni bir akımın öncüsü haline gelmeyi başardı.
Fransız Alplerinde bulunan restoranında yılda sadece dört ay boyunca hizmet veren Vauxion, geleneksel hamur işi tarzını yenilikçi bir biçimde yorumlayarak müşterilerine tadına doyulmaz lezzetler sunuyor.
Kırk yaşındaki Sebastian Vauxion, kendi alanında Michelin yıldızı alan ilk şef olarak takdim edildi.
En Çok Okunan Haberler
- Colani'den İsrail hakkında ilk açıklama
- Emekliye iyi haber yok!
- Devrim Muhafızları'ndan Suriye çıkışı
- Adnan Kale'nin ölümüne ilişkin peş peşe açıklamalar!
- İngiliz gazetesinden Esad iddiası
- 'Seküler müdür kalmadı'
- Dönmek isteyen gençler için şartını açıkladı
- CHP'nin ilçe başkanından açıklama!
- Üniversite öğrencisi, trafikte öldürüldü
- ‘Kartlar bloke edilebilir’ uyarısı!