"2. Türk-Yunan Briç Dostluk Turnuvası"

İzmir Narlıdere Briç Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen 2. Türk-Yunan Briç Dostluk Turnuvası İzmir'in Çeşme ilçesinde başladı.

Yayınlanma: 25.09.2010 - 13:12
Abone Ol google-news

Çeşme Radisson Blue Otel'de başlayan turnuvanın açılışında konuşan Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Serhan Antalyalı, 125 sporcunun katıldığı turnuvada Yunan konuklarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, geçen yıl Alaçatı'da başlattıkları turnuvaya bu yıl daha fazla ilgi gösterildiğini söyledi. Turnuvanın İzmir Narlıdere Briç Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlendiğini hatırlatan Antalyalı, ''Yarın sona erecek bu dostluk turnuvasının geleneksel hale gelmesi için Yunanistan Briç Federasyonu ile ortak çalışmalar yapıyoruz'' dedi.

Yunanistan Briç Federasyonu Başkanı Yionnis Koumenos ise Çeşme'de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ''Çeşme'ye 70 kişilik bir grupla geldik. Sporcularımızın çoğu adalarda briç oynayan insanlardan oluşuyor. İzmir-Atina arasında başlayan direk uçuşlar da bu turnuvaya katılım sayısını fazlalaştırdı. Gelecek sene ise Yunanistan Briç Federasyonu olarak Türk sporcuları Sakız adasında ağırlamak istiyoruz'' diye konuştu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler