ABD'nin genç milyonerleri arasında bir Türk

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yayınlanan en prestijli ekonomi dergilerinden OC Metro'nun 40 yaş altındaki 40 başarılı iş adamını seçtiği listeye alınan Sinan Kanatsız'ın hayatı, ABD'nin genç milyonerleriyle aynı sayfada yer aldı.

Yayınlanma: 23.06.2010 - 09:52
Abone Ol google-news

Derginin Kaliforniya'daki bankacılık, inşaat, medya, enerji ve otomativ sektöründeki lider iş adamlarını seçtiği listeye girmeyi başaran tek Türk olan Sinan Kanatsız'ın halkla ilişkiler ve pazarlama alanındaki başarılarına yer verildi. Kanatsız Communication şirketinin kurucu ve CEO'su olan 35 yaşındaki Sinan Kanatsız 50 sene önce Türkiye'den ABD'ye göç eden bir anne babanın oğlu olarak Kaliforniya'da dünyaya geldi. ABD'nin en prestijli okullarından Chapman University'de Pazarlama İletişimi bölümünü tamamlayan Kanatsız, aynı üniversitede Organizasyon Liderliği konusunda yüksek lisans yaptı. 1997'den itibaren KCOMM isimli halkla ilişkiler ve pazarlama şirketi CEO'luğu görevini devam ettiren Kanatsız 500 firmaya ulusal ve uluslararası alanda halkla ilişkiler ve pazarlama hizmeti veriyor.


ABD Türkiye'den vazgeçmez

Kaliforniya'nın Anaheim şehrindeki ilk uluslararası film festivalini organize eden Kanatsız, Disneyland sponsorluğunda düzenlediği festivalde yerli ve yabancı birçok filmi Amerikan seyircisiyle buluşturacağını da belirtti. Ekim 2010'da başlayacak festivalin açılışını geçtiğimiz ay yapan Kanatsız, "Festival'de Türk filmlerine de yer vermek ve Türkiye'nin tanıtımı yapmak istiyorum. ABD gibi bir ülkenin kültürel, politik ve ekonomik nedenlerle Türkiye'den vazgeçmesine imkan yok. Her iki ülkenin de ne istediği ve neye ihtiyacı olduğunun farkındayım. Amacımızda bu ihtiyaçları karşılayarak her iki ülkenin de ekonomik ve kültürel olarak gelişimine katkı sağlamaktır" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler