Abdullah Avcı: Dünyanın sonu değil
Beşiktaş teknik direktörü üzgün.

Beşiktaş'ın Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup olduğu müsabakanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bu mağlubiyetin dünyanın sonu olmadığını söyledi.
Düzenlenen basın toplantısına katılan Avcı, "İç sahada kaybetmek ve özellikle ikinci yarıya bu şekilde başlamak iyi ve şık olmadı. Aklı bir tarafa bırakıp duyguların çok ön plana çıktığı bir maçı kaybettik. Bundan sonraki süreci daha iyi değerlendirmeye çalışacağız. Taraftarların coşkusu, bazen oyuncuların duygularının önüne geçti. Çok hatalı yediğimiz bir gol sonrasında dönme isteğimiz oldu ama hep duygularımız devrede oldu. Attığımız gol, organizasyon golü değil. Arkadan, 60 metreden final pası, yaş ortalamamız yüksek ve rakip daha genç, bu oyuna dayanamazsınız" dedi.
"SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE AYAKTA KALMAK GEREKİYOR"
Hes Kablo Kayserispor maçından sonra taraftarların kendisine destek vermesi ancak Demir Grup Sivasspor maçının ardından istifa tezahüratları yapılmasının hatırlatılması üzerine deneyimli teknik adam, şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş taraftarı duygusunu, tutkusunu net belli ediyor. Geldiğimden beri yaşıyorum. Dalgalanmaları 6 hafta üst üste kazandığımda da yaşadım. Mevcuttakilerle en iyi performansı almaya çalışıyorum, bundan sonraki süreçte de aynı olacaktır. Taraftarın coşkusu bazen oyunda etkin olabiliyor, erken hareket etmede. Teknik adamlar, dünyanın her yerinde bunları yaşar. Sahanın içinde daha iyisini nasıl yapabilirim onun üzerine çalışıyorum. İki duyguyu da Beşiktaş taraftarı bana yaşattı. Sağlıklı bir şekilde ayakta kalmak gerekiyor. Ertesi gün yeni bir hayat başladığında kendimi toparlamam gerekiyor."
"VAZGEÇMEDEN DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ"
Demir Grup Sivasspor'a karşı alınan mağlubiyetin ardından vazgeçmeden devam etmek zorunda olduklarının altını çizen Avcı, "O kaybediyor, bu kaybediyor. Olumsuz düşünmeden çıkış noktaları bularak devam etmek zorundasın, dünyanın sonu değil" değerlendirmesinde bulundu.
Avcı, Burak Yılmaz'ın penaltı beklediği pozisyonla ilgili soruya "Verilebilir gördüm, en azından VAR'a gidilebilir diye gördüm. Frikik kazandığımız N'Koudou'nun pozisyonla birebirdi" yanıtını verdi.
Saha dışı sıkıntıların olup olmadığının sorulması üzerine Avcı, "Mevcut ne yazıkki bu, en iyisini yapmaya çalışacağız. Ekonomik anlamda yönetim geldiğinden itibaren bir şeyler yapıyor, uygulamaya çalışıyor" şeklinde konuştu.
"GUILHERME'DEN DAHA FARKLI PROFİLDE BİR OYUNCU İSTİYORDUK"
Transfer istemediği yönündeki haberleri yalanlayan Abdullah Avcı, şöyle konuştu: "Bundan sonraki planlama, gidişata göre olacak. Kısa vadedeki süreç daha belirleyici olacak. Ligde 18'inci hafta oynandı. Altyapıdan 6-8 ortalama oyuncu geliyor, gidiyor. Yarışırken alacağın sonuçlarla planlamanın üzerinden gidebilir misin transfer yapacak mıyız onu bilmiyorum. Alacağımız kararları hep beraber uygulamada göreceğiz. Transfer istemediğim yönündeki haberler tamamen yalan. Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda hareket eden biriyim. Guilherme gelseydi 14 yabancımız olacaktı, bonservis parası olacaktı. Son bir senede Malatya'da oynamış. Daha farklı oyuncu profili istiyorduk. Çalışmalarımız devam ediyor, pozisyon olarak tespit ettiğim oyuncular var."

Spor Haberleri
-
Fenerbahçe'den karar: 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor
-
Dursun Özbek, Okan Buruk'a kapıları kapattı!
-
Mauro Icardi ve Wanda Nara resmen boşandı!
-
PFDK'den 6 Süper Lig kulübüne ceza
-
PFDK'den Eray Yazgan kararı!
-
Mimovic'in milli takım performansı gündem oldu!
-
Hamilton, Ferrari ile ilk kez pole pozisyonunda!
-
Reyhan Taşdelen: 'Düşmemek için sürekli koşuyorum'
-
Galatasaray'a gol atmıştı: Fenerbahçe'den sürpriz hamle!
-
Nihat Kahveci'den Milli Takım'a uyarı!
En Çok Okunan Haberler
-
Erdoğan'dan 'İmamoğlu' gözaltısına 'rötarlı' yanıt
-
Valilikten 'ön seçim'e yasak kararı!
-
İşte il il ‘İmamoğlu’ protestoları!
-
Bir metro hattının yönetimi İBB'den alındı!
-
Bakan Tunç'tan tepki çeken paylaşım!
-
AKP'li isimden skandal paylaşım: ‘Bir emrinize bakarız'
-
Hukukçu Hüseyin Hatemi'den 'diploma' yanıtı
-
‘Hulusi Akar’ın kızı ile bire bir aynı durumda’
-
'Sınıfı 'Tayyipçiler' diye basmışlar'
-
Bir soruşturma daha başlatıldı!