AKP milletvekili aday adayı başından vurulmuş olarak ölü bulundu

AKP'den Bingöl aday adayı olan ancak listelere giremeyen, Celal Ayrancı (35) Ankara'da kaldığı otelde başından silahla vurulmuş olarak bulundu.

Yayınlanma: 07.04.2015 - 20:57
Abone Ol google-news

Ayrancı olay yerinde hayatını kaybederken, aday adayının intihar ettiği sanılıyor.

Celal Ayrancı'nın kaldığı odaya giden otel görevlileri, Ayrancı'yı başından vurulmuş halde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gelirken, Ayrancı'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, otele gelerek, olayla ilgili bilgi aldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Yılmaz, gerekli açıklamanın yapılacak incelemelerin ardından yapılacağını ifade ederken, "Henüz sıcak bir olay. Gerekli incelemeleri güvenlik güçlerimiz, savcılığımız yapıyor. Hepimizi hakikaten şok eden bir hadise. Kurumlar gerekli açıklamaları yapacaklardır. Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum."

Ayrancı'nın AKP'den milletvekili aday adayı olduğu ve aday listesine giremediği için intihar ettiği' yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine, "Bilemiyoruz. Bu iddialar olabilir ama soruşturmalar sonuçlanınca daha sağlıklı açıklama olacaktır" diye konuştu.

Evli ve iki çocuk babası olan aday adayının cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Ayrancı'nın cenazesinin yarın Bingöl'e gönderileceği ve burada toprağa verileceği öğrenildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon