Alex'e coşkulu karşılama

Aktif futbol yaşantısına son veren Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza, İstanbul'a geldi. Brezilyalı yıldızı çok sayıda Fenerbahçeli taraftar karşıladı.

Yayınlanma: 13.04.2015 - 23:44
Abone Ol google-news

Aktif futbol yaşantısına kısa süre önce Brezilya'da son veren Alex, yaşamını konu alan bir belgeselin İstanbul çekimleri için Türkiye'ye geldi.

Fenerbahçe formasını 8.5 yıl terleten ve kulübe, bir çok başarı kazandıran Brezilyalı yıldızı, çok sayıda sarı lacivertli taraftar karşıladı.

Meşaleler yakan kalabalık, Alex de Souza'ya sevinç gösterilerinde bulundu. Alex'e, Türkiye'de futbol oynadığı dönemde de tercümanlığını yapan Samet Güzel eşlik etti. 

TUVALETE KAÇTI

Pasaport kontrolünün ardından hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini kırmayan Alex, kendisine ilgi yoğunlaşınca tuvalete saklandı. Yaklaşık 20 dakika tuvalette bekleyen Alex'in bulunduğu yere kimsenin girmemesi için kapıda nöbet tutuldu. Alex'in bulunduğu tuvalete eski tercümanı Samet Güzel, eşi ve yakınları girebildi. Tuvalete girmek için bekleyen personel ve yolcular ise içeri alınmadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler