Arızalanan TOMA'yı polisler tamir etmeye çalıştı

Şırnak Cizre'de çıkan olaylara müdahale eden TOMA aracı arızalandı. Olayların göbeğinde arızalanan TOMA aracını polis ekipleri tamir etmeye çalıştı.

Yayınlanma: 18.11.2014 - 17:40
Abone Ol google-news

Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün gece esnafları dolaşan bazı kişilerin bugün için DBP ilçe binası önünde bir yürüyüş yapılacağını ve bu nedenle kepenklerin kapatılması yönündeki çağrıları üzerine bugün ilçede esnaf kepenk açmadı. Sadece fırın ve eczanelerin açık olduğu ilçede, yürüyüş için DBP ilçe binasının önünü gidenler böyle bir yürüyüş programının olmadığını öğrendi. Bu arada ilçede bir çok noktada yollara barikat kurup bazı mahallelerde hendek kazan göstericiler ile polisler arasında çatışmalar çıktı.

Olaylara müdahale eden Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne ait Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) olaylar esnasında henüz belirlenemeyen bir nedenle arızalandı. Olayların göbeğinde arızalanan TOMA aracı uzun bir müddet polis ekipleri tarafından tamir edilmeye çalışıldı. Tamir edilme esnasında arızalanan TOMA çevresinde polis zırhlı araçları güvenlik önlemleri alarak eylemcileri yaklaştırmadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler