CHP camiasının buluştuğu düğünde nikahı Başkan Aksoy kıydı

Uzun yıllar Ankara’da CHP Genel Merkezi ve TBMM'de muhabirlik yapan Menemen Belediyesi Basın Müdürü gazeteci Haydar Koçak’ın kızı Öykü Koçak ile Türkan Ertek’in oğlu Hakan Ok dünya evine girdi.

Yayınlanma: 03.09.2019 - 17:09
Abone Ol google-news

Öykü Koçak ile Hakan Ok'un düğün törenine CHP Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri, belediye başkanları ve büyükşehir meclis üyeleri katıldı. Genç çiftin nikahını Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy kıydı.

Çiftin nikah şahitliğini ise CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Milletvekilleri Kani Beko ve Tacettin Bayır, Konak Belediye başkanı Abdul Batur, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Egekoop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Ünal, Av. Elçin Özge Şimşek Çağlayan, Sabriye Suna, Barbaros Tümer yaptı.


Düğüne yoğun programları nedeniyle gelemeyen Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve bir çok davetlinin gönderdiği çiçeklerin yoğunluğu ise misafirlere düğün girişinde bir çiçek bahçesi atmosferi yaşattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler