CHP yerel yönetim aday adaylarını eğitecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, yerel seçimler yaklaşırken, CHP'nin yerel yönetici aday adayları için parti içi eğitim çalışmalarının 7 Haziran'da başlayacağını belirtti.

Yayınlanma: 20.05.2013 - 13:38
Abone Ol google-news

Sarı yazılı açıklamasında, 2014'te yapılmasının planlanan yerel seçimlerde belediye başkanı, belediye meclis üyesi, il genel meclisi üyesi aday adayı olarak başvuracak üyeler ile muhtar adayları için eğitim programı gerçekleştirileceğini kaydetti.

Bütünşehir ve büyükşehir kapsamında olan 30 il için iki gün, diğer 51 il için ise bir gün olarak programlanan "Yerel Yönetim Aday Adayı Eğitimi"nin, bu illeri kapsayan bölge merkezlerinde düzenleneceğini ifade eden Sarı, eğitim programına katılım için başvuruların 22 Mayıs Çarşamba Günü'nden itibaren CHP'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılabileceğini belirtti.

Katılımcıların aday olacakları ilin bulunduğu bölge merkezi dışında başka bir bölgede eğitime katılamayacağını vurgulayan Sarı, kayıt sonrasında eğitimin nerede yapılacağına ilişkin bilginin ise il başkanlıklarından alınabileceğini kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler